Festen

 18.00

Dørene åbnes og den virksomhed guides til Jeres bord. Der vil her være en tydelig afmærkning af hvor din virksomhed skal sidde.

Vi dækker op på lange borde således, at din medarbejdere placeres samlet sammen med de andre deltagende virksomheder. Hermed sikrer vi os, at vi kommer hinanden ved, og at der kan laves nogle seriøse “vi sejler op ad åen” kæder. Vi starter med sild med mere.

 19.15 – 21.00

Simon Talbot går på scenen og optræder med et hylende morsomt comedy show.
Efter showet vil går vi ombord i en super lækker buffet, fra Restaurant SuRi – og med fri Vin, øl og vand (hele aftenen) – er I godt kørende.
Under maden sørger vores DJ for at løfte stemningen, og kan du ikke holde dig helt i ro, så kan du allerede nu strække benene på dansegulvet.

Mangler du eller dine kolleger lidt mod til dansegulvet på dette tidlige tidspunkt, kan dette købes i baren i form af drinks, små grå, Gajol-shots og andre former for spiritus.

 21.00 – 22.30

Her præsenterer vi aftenens band; TakeCover som sætter Festen i gang med deres første sæt.
Efter alt den gode mad kan man have brug for at komme ud og svinge træbenet, og TakeCover skal nok sørge for den gode musik, så alt I skal gøre, er at slippe jer selv løs på dansegulvet.

 22.30 – 01.00

TakeCover spiller andet sæt og på dette tidspunkt vil vin og øl ad libitum begynde at spille en rolle, og med den knald gode musik kan man umuligt stå stille.

 01.00 – 02.00

HBI siger ”Tak for i aften og tak for en god fest” og med shuttlebus til Holbæk Centrum sørger vi naturligvis for at I kan komme godt videre ud i nattelivet.

HUSK! Vil I gerne sidde i grupper, så skal I bestille alle billetter sammen.

  Køb billetter her