Festen

 18.00

Dørene åbnes og de respektive virksomheder finder deres tildelte bord. Der vil her være en tydelig afmærkning af hvor din virksomhed skal sidde.
Vi dækker op på langborde således, at den enkelte virksomhed placeres “skulder til skulder” med de andre deltagende virksomheder. Herved sikrer vi os, at vi kommer hinanden ved, og at der kan laves nogle seriøse “vi sejler op ad åen” kæder. Derudover vil der være sild med mere. 

 19.15 – 21.00 

Simon Talbot går på scenen og optræder med et hylende morsom comedy show. Efter showet vil dig og din virksomhed serveres en super lækker buffet fra Restaurant SuRi – og med fri Vin, øl og vand (hele aftenen) – er I godt kørende. Under maden vil Dj’en spille noget hyggeligt musik til at løfte stemningen. Kan du ikke holde dig helt i ro, kan du til hver en tid strække benene på dansegulvet. 

Mangler du eller dine kolleger lidt mod til dansegulvet på dette tidlige tidspunkt, kan dette købes i baren i form af spiritus, “små grå”, Gajol shots og mange andre former for spiritus.

 21.00 – 22.30

Her præsenterer vi aftenens band, TakeCover som vil spille deres første sæt. Efter alt den gode mad kan man have brug for at komme ud og svinge træbenet. TakeCover skal nok sørge for den gode musik, så alt i skal gøre er at slippe jeg selv løs på dansegulvet. 

 22.30 – 01.00

TakeCover spiller deres andet sæt for aftenen. På dette tidspunkt vil vin og øl ad libitum begynde at spille en rolle, og med den knald gode musik kan man umuligt stå stille. 

 01.00 – 02.00

HBI siger ”Tak for i aften og tak for en god fest”  og sørger naturligvis  for busser så dig og din virksomhed kommer godt videre ud i nattelivet. 

 

  Køb billetter her