Om Holbæk Julefrokost

Årets brag af en julefrokost

Holder du lige som andre virksomheder i Holbæk både af fodbold og af at netværke? Har du en drøm om at sætte Holbæk på Danmarkskortet? Så benyt dig af lejligheden til at deltage med dit personalehold, hvor det hele starter. Der hvor man mødes:

Til Holbæk Julefrokost

… arrangeret af HB&I

Stolthed. Sammenhold. Fighterånd. Der er ikke noget, der kan ramme disse følelser som når det går godt for det lokale fodboldhold. Et fodboldhold der leverer resultater, er som prikken over i’et for en by. Det trækker opmærksomhed. Det trækker gæster. Det skaber glæde og ikke mindst, så giver et vinderhold den udefinerbare aura af respekt, der smitter af på hele området.

I HB&I lægger man mange kræfter i talentudvikling og i samarbejde med andre klubber. Som i en virksomhed gælder det om at sætte det bedste team, talentudvikle, træne, sparre og lære at forene holdindsatsen med stjernernes individuelle talenter.

Og det lokale erhvervsliv forstår nok bedre end nogen andre, hvor meget det kræver at sætte et tophold. De hold der når til tops er – med sjældne undtagelser – de hold, der har råd til at optimere spillerne både fysisk, mentalt og strategisk. Det kræver spillernes tid. Det kræver unikke trænere.

Det kræver optimale træningsfaciliteter. Det kræver penge. Det kræver opbakning fra det lokale erhvervsliv.

Men hvis man tror det kun handler om at støtte fodbold, går man glip af den store gevinst. For nok er fodbold anledningen til, at vi samlet i HB&I, men det bliver til så meget mere end det.
I hyggelige rammer med fodbold som omdrejningspunkt får man øje på, hvem de andre erhvervsdrivende er. Hvad de kan. Hvordan de er. Man finder ud af, hvem man klinger godt sammen med.

Hvem der har lige det, man har brug for.

En solid viden om det erhvervsliv, der findes rundt om ens eget firma eller arbejdsområde, er guld værd. Det giver klarhed til at navigere, hvad man skal styre uden om, hvem man skal samarbejde med og hvilke ressourcer, der er at trække på. Det er også derfor, vi mødes i HBI. For alle Holbæks firmaer kan få gavn af hinanden. Og et stærk erhvervsliv giver Holbæk en stærkere position. I fodbold. I erhvervslivet.

Med i billetprisen til årets julefrokost er der fremragende mad fra SuRi. Lokale bands vil sørge for live musikken, og når de er færdige tager en lokal disc jockey over og sørger for resten af festrytmerne. Og sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at netværke med de mest ressourcestærke virksomhedsprofiler i Holbæk.

Al overskuddet fra billetsalget går til at sikre det videre arbejde i HB&I og er med til at sende et tydeligt signal til spillerne. Det lokale erhvervsliv tror på dem og er klar til at støtte op omkring dem.
Der er kun plads til 650 personer. Så vent ikke for længe med at booke billetterne.

HUSK! Vil I gerne sidde i grupper, så skal I bestille alle billetter sammen.

  Køb billetter her